چیکار کنم برنج خام نخورم؟
این مشکلیه که خیلیا باهاش روبرو میشن. چند تا راهکار ساده و کاربردی وجود داره که قراره اینجا بررسی کنیم. مورد اول : خیس کردن برنج: قبل از پختن برنج، اون رو به مدت حداقل ۳۰ دقیقه تا چند ساعت در آب ولرم و نمک خیس کن. این کار باعث میشه برنج نرم بشه و […]
این مشکلیه که خیلیا باهاش روبرو میشن. چند تا راهکار ساده و کاربردی وجود داره که قراره اینجا بررسی کنیم.
مورد اول :
خیس کردن برنج: قبل از پختن برنج، اون رو به مدت حداقل ۳۰ دقیقه تا چند ساعت در آب ولرم و نمک خیس کن. این کار باعث میشه برنج نرم بشه و راحتتر پخته بشه.
استفاده از آب کافی: برای پختن برنج، از آب کافی استفاده کن. به طور معمول، برای هر پیمانه برنج، یک و نیم تا دو پیمانه آب نیاز داری.
کنترل حرارت: حرارت زیر قابلمه رو متوسط نگه دار و بعد از جوش اومدن آب، حرارت رو کم کن و اجازه بده برنج با حرارت ملایم دم بکشه.
دم کشیدن کامل: بعد از اینکه آب برنج کشیده شد، حرارت رو خاموش کن و اجازه بده برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشه. در این مدت، در قابلمه رو دم کنی بگذار تا بخار آب داخل قابلمه حبس بشه و برنج به خوبی پخته بشه.
استفاده از قابلمه مناسب: از قابلمه مناسب برای پختن برنج استفاده کن. قابلمه باید به اندازه کافی بزرگ باشه تا برنج در اون جا بشه و موقع دم کشیدن فضای کافی داشته باشه.
توجه به نوع برنج: نوع برنج هم در زمان پخت تاثیر داره. بعضی از انواع برنج زودتر پخته میشن و بعضی دیگه دیرتر. پس به دستورالعمل روی بسته بندی برنج توجه کن.
مرسی که با ما بودی!
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید