تأثیر آب انار بر بهبود قدرت عضلانی: آیا واقعاً موثر است؟
خوردن انار نسبت به سایر میوهها نیاز به کثیفکاری بیشتری دارد، اما آب انار، به عنوان یک آبمیوه، بسیار مورد علاقه بسیاری از افراد است. این آب، به دلیل حاوی منابع غنی از آنتیاکسیدانها، برای سلامتی بسیار مفید است. آنتیاکسیدانهای قوی که در آنار وجود دارند، بهبود فواید سلامتی کلی را ترویج دادهاند. به همین […]
خوردن انار نسبت به سایر میوهها نیاز به کثیفکاری بیشتری دارد، اما آب انار، به عنوان یک آبمیوه، بسیار مورد علاقه بسیاری از افراد است. این آب، به دلیل حاوی منابع غنی از آنتیاکسیدانها، برای سلامتی بسیار مفید است. آنتیاکسیدانهای قوی که در آنار وجود دارند، بهبود فواید سلامتی کلی را ترویج دادهاند. به همین دلیل، بسیاری از افراد به طور منظم آب انار مینوشند. علاوه بر این، تحقیقات نشان دادهاند که آب انار از طریق بهبود عملکرد ورزشی، فواید اضافی برای بزرگسالان فعال و ورزشکاران دارد.
فواید سلامتی انار (با نام علمی Punica granatum) بسیار متعدد و فراوان است. این میوه، یک میوه مغذی است که برای هزاران سال کشت میشود. چین باستان، هندوستان و جوامع اطراف در نزدیکی دریای مدیترانه، نقش مهمی در تاریخ خود را برای انار در نظر گرفتهاند. به نظر میرسد که تاریخ قدیمی از ارزش این میوه آگاه بوده است. هر قسمت از این میوه، از ریشه تا دانه، مواد مغذی و آنتیاکسیدانهای قابل توجهی را در خود جای داده است.
آنتیاکسیدانها و فیتونوترینتهای موجود در انار شامل موارد زیر هستند:
در گل: اولئانولیک اسید، گالیک اسید، اورسولیک اسید، آنتوسیانینها
در آب انار: آنتوسیانینها، الاژیک اسید، گالیک اسید، کاتچینها، کورستین، ویتامین سی
در پوست و پالپ: کورستین، گالیک اسید، کامفرول، پونیکالاگین
در ریشه و پوسته: گالیک اسید، پونیکوتانیک اسید، مانیت، پلتیرین، ان-متیل ایزوپلتیرین
در دانهها: اسید لینولنیک مزدوج (CLA)، اسید لینولنیک، اولئیک اسید، پونیک اسید
بخشهای خارجی انار عموماً به عنوان عصاره مصرف میشوند، در حالی که بخشهای داخلی (دانهها) و آب آن مورد استفاده برای مصرف مستقیم و نوشیدنی قرار میگیرند. بررسیها نشان میدهد که دانهها و آب انار مورد توجه بیشتری از سوی محققان قرار گرفتهاند. مطالعات نشان میدهد که انار ممکن است قادر باشد فواید سلامتی بسیار بیشتری را فراهم کند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید